Proje Okullarına Öğretmen Görevlendirilmesi

İlimizde, Millî Eğitim Bakanlığı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Yönetmeliği'ne tabi, Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri, Anadolu Liseleri, Anadolu İmam Hatip Liseleri, Proje İmam Hatip Ortaokulları, Tematik ve Protokol Mesleki ve Teknik Liseleri normal öğretmen atamalarına kapalı durumdadır.

Adı geçen okulların münhal bulunan normları için 2019-2020 eğitim öğretim yılında aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda Valilik tarafından öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır..

19 Ağustos 2019 tarihine kadar yapılacak görevlendirmelerde öğretmenin çalıştığı Okul Müdürü, İlçe Millî Eğitim Müdürü ya da Kaymakam muvafakatı aranmayacaktır.

Görevlendirilecek öğretmenin dilekçesinde "2019 - 2020 eğitim öğretim yılında ...... Okulunda görevlendirilmek istiyorum." ibaresi bulunmalıdır.

Dilekçeler, excel listesi, okul müdürlüğünün üst yazısıyla önce  İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğüne, ardından İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından listeler birleştirilerek Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Şube Müdürlüğüne (Öğretmen Atama) gönderilecektir.

Söz konusu görevlendirmelerle ilgili gerekli iş ve işlemlerin titizlikle yürütülmesini önemle rica olunur. 




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi