Öğretmen Akademileri (Son Ders ve Kapanış Programı)

İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen, Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce desteklenen Öğretmen Akademileri Çalışmaları kapsamında 2018/2019 Eğitim Döneminde ekli listelerde bilgileri bulunan katılımcı olan öğretmenlerinizin ve görevli oldukları okullardan bir idarecinin 14 Haziran 2019 tarihinde saat 14.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonunda MEB Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa SAFRAN'ın son dersi ile gerçekleştirilecek kapanış programına katılmaları, anılan tarihte görevli izinli sayılmaları Valilik Makamından alınan ilgi onay ile uygun görülmüştür.

İlgi onay ekte gönderilmiş olup, ekteki listelerde isimleri geçen okulunuz personellerine gerekli duyurunun yapılarak 14 Haziran 2019 tarihinde saat 14.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonunda MEB Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa SAFRAN'ın son dersi ile gerçekleştirilecek kapanış programına katılımlarının sağlanması gerekmektedir.